BoerenTrots op verlichte trekkertocht

Een schitterend spektakel!

29 december 2023

Wat een betoverende avond beleefden we tijdens de Verlichte Trekkertocht in Westerveld! Met een indrukwekkende stoet van maar liefst 143 deelnemende trekkers trokken we in de avond van 29 december door verschillende dorpen in Westerveld. Het was een schitterend spektakel waar de hele gemeenschap van heeft genoten! 

Onderweg stonden enthousiaste toeschouwers, waaronder gezinnen, vriendengroepen, ouderen en nieuwsgierige inwoners, om de indrukwekkende stoet van prachtig versierde en verlichte trekkers te bewonderen. De deelnemers hadden dit jaar werkelijk uitgepakt en hadden hun trekkers omgetoverd tot schitterende lichtbaken die de donkere avond opvrolijkten.

Als we hierop terugkijken, kunnen we wel zeggen dat we boerentrots zijn. Boerentrots op alle agrariërs en trekkersbezitters die de tijd hebben genomen om hun trekkers te versieren en de gemeente plezier te bezorgen met deze tocht. Maar ook boerentrots op alle toeschouwers. Het enthousiasme van de mensen is goed terug te lezen op onze Facebook-pagina, waar we veel positieve reacties hebben ontvangen en prachtige foto’s en video’s zijn gedeeld. Het doet ons goed te zien hoeveel plezier iedereen heeft gehad!

Het is een prachtige afsluiting van het jaar 2023 en een bedankje aan onze hardwerkende boeren die het hele jaar door hebben gezorgd voor voedsel en sierteelt. Dit jaar heeft de trekkertocht ook een belangrijk punt gemaakt tegen eenzaamheid. In een tijd waarin het soms moeilijk is om met anderen in contact te komen, laten onze boeren zien hoe belangrijk het is om samen te zijn. De trekkertocht is niet alleen een feest, maar ook een schitterende gelegenheid voor gemeenschapsbinding, warmte en gezelligheid. 

Na afloop van de tocht werden alle deelnemers hartelijk ontvangen met hapjes en drankjes om de succesvolle avond gezellig af te sluiten. BoerenTrots Westerveld wil graag de sponsoren bedanken voor hun bijdrage.  

  • Albert Heijn Dwingeloo
  • PLUS Simonides Diever
  • PLUS Vledder
  • Boermarke Wapserveen
  • Boermarke Wittelte
  • Boermarke Wapse 
  • Mechanisatiebedrijf K. Scholten

Op naar een geweldig 2024 vol gezelligheid en boerentrots!

Foto’s gemaakt door: Sjoerd-Jaap Westra 
Video met drone beelden gemaakt door: Mr. Staikel Movies